5 Kevésbé Ismert Skype App, Amely Sokat Segíthet A Nyelvtanulásban

Én nagyon szeretem a kütyüket. Alkalmazásokat (app-eket), weboldalakat, különböző játékokat és mobil telefonokat. Ezért ha tőlem látsz bejegyzést itt a VIP Angol Online Magazinban erre számíthatsz. :)

De, természetesen, nem azon van a hangsúly, hogy mit szeretek én. A fontos, hogyan segíthetek a tudásommal neked. Vagyis olyan dolgokról olvasol most és a jövőben tőlem, amit úgy érzem muszáj kipróbálnod, mert hatékonyabbá és gyorsabbá teheti az angol tanulásodat.

A követekző alkalmazások Gyöngyvér előző bejegyzéséhez kapcsolódnak, Skype Angol, avagy 4+1 Ok Az Online Angol Tanulásra. Szeretnék bemutatni neked 5 olyan skype app -et, amit ha az angol tanároddal használjátok sokat fog javulni a tanulásod színvonala és hatékonysága.

1. IDroo (csak Windows-ra)

IDroo Skype App - Online Fehértábla

A legnagyobb kedvencem. Már vagy 3szor írtam róla különböző blogokban. Az alkalmazás egy online fehértábla, amire a tanároddal együtt, élőben írhattok és rajzolhattok. Olyan, mintha egy papír fölött ülnétek egymással szemben és mind a ketten belefirkálnátok.

Nem csak az angol tanuláshoz jó. Használhatod matek gyakorlásra, marketing terv megtervezésére, online rajzolásra a gyermekeddel. Otthon, munkahelyeden vagy utazás közben.

Ezt szeretem az online világban, hogy bárhol vagy és bármit csinálsz mindig melletted vannak a legszükségesebb eszközök.

2. ClownFish (csak Windows-ra)

A Clownfish egy érdekes skype app, mert pont az ellenkezőjét teszi annak, amit szeretnél. Lefordítja a világ legtöbbet használt nyelveire azt, amit beírsz a skype chat-be. Miért jó ez?

Mondjuk azt, hogy chatelesz a külföldi ismerősöddel skype-on. Angolul beszéltek, és eljön a pillanat, amikor nem tudod az összes angol szót, vagy nem tudod hogyan rakd össze a mondatot, hogy angolos legyen. Mit tehetsz? Én ilyenkor a Google Translate-hez szoktam fordulni. De, ha skype-olsz és fel van instalálva ez a kütyü, elég csak rákattintanod és beírhatod magyarul a szöveget. A barátod, pedig automatikusan angolul fogja megkapni. Mit szólsz??? :)

3. Descripto (csak Windows-ra)

Ezzel az app-el rövid jegyzeteket készíthetsz. Ha az online angol óra közben úgy érzed, hogy szeretnél följegyezni valamit, ez segíteni fog.

4. InstantMeeting (csak Windows-ra)

Hogy ne késs az angol órádról. Az InstantMeeting ugyan csak az Outlook Calendar-ral működik. De, ha van Outlook-od, akkor ez az alkalmazás szólni fog az órád kezdete előtt és ha rákattintasz a találkozóra, akkor rögtön el is visz az órádra. Ennyi. :)

VodBurner Video Call Recorder

5. VodBurner Video Call Recorder (csak Windows-ra + $99.95)

A VodBurnerrel felveheted az összes leckéidet a tanároddal vagy beszélgetéseidet másokkal, legyen az interjú vagy emlékezetes beszélgetés a nagyival. Fölveszi mind a videót, mind a hang hívásokat.

A videókat és hanganyagokat helyben megvághatod és meg is oszthatod a neten.

Szerintem ez egy hasznos kütyü, de ahogy minden jó alkalmazás ez is pénzbe kerül, egészen pontosan kb. 22.000 Ft-ba.

Milyennek találod a felhozatalt? Van más alkalmazás, amit használni szoktál? Írd be a hozzászólásokba, nem baj, ha nem skype-ra való.

ONE-TO-ONE SKYPE LESSONS WITH AN AMERICAN OR BRITISH ENGLISH TEACHER

Other schools teach you grammar rules
MyEnglishTeacher.eu helps you to become a confident English speaker

Szerző: Anastasia Koltai

Get Our Cool English Lessons For Free
  • Join over 10.000 subscribers
  • Get super materials and tips
  • Don’t waste your time