Hogyan Tanuljam Meg Az Angol Szavakat? 5 Hihetetlen Oldal + A Megoldás

Hogyan tanuljam meg az angol szavakat? Egy örök kérdés. Rengetegen írtak erre különböző megoldásokat, ötleteket. De, egyről mindenki megfeledkezett. A JÁTÉKRÓL.

Nem kell zseninek lenni ahhoz, hogy lásd milyen gyorsan és hatékonyan tanulnak a gyerekek. Rendkívül gyorsan. Pedig, csak egész nap játszanak. De, ez az, ami motiválja őket, ami biztosítja a gyors fejlődésüket. És, sajnos, ez az, amit az iskolában megvonnak tőlük.

Számtalan kísérlet bizonyítja, hogy játszva hatékonyabban tanulunk. Hát, akkor jöjjön 5 weboldal, amely abban fog segíteni, hogy valóban megtanuld az angol szavakat. És semmiképp ne unatkozz. :)

1. Szókincsfejlesztő Infografikák

18 Irodai Eszköz - Angol Szavad

 

 

 

 

 

Néhány hónappal ezelőtt magam kezdtem el készíteni a szókincsfejlesztő infografikákat, melyeket ma már több ezren megosztottak és kitették a saját blogjukra. Ez az igazi siker. És ez az, amiből te bármikor megtanulhatod az új angol szavakat teljesen ingyen.

2. VIP Angol a Facebook-on

VIP Angol Facebook

Amiről nem mesélek itt a blogon, azt a facebook-on teszem közzé. :) És, bizony, van sok angol szavas kép és játék, amit csak a facebook-on nézhetsz meg és használhatod fel. Ezért, ha még nem lájkoltál, most itt az ideje.

3. Babbel

Hogyan Tanuljam Meg Az Angol Szavakat? - Babbel.com

Az egyik kedvenc angol szókincs fejlesztő weboldalam. Először megjegyezteti veled a szavakat. Majd begyakoltatja veled a megtanult szavak helyesírását. És végül megbízonyosodik, hogy valóban érted-e a szó jelentését. Úgy, hogy a helyes szót be kell illesztened a megadott mondatba.

Egy gép, de hihetetlen mennyire élvezed a szavak tanulását és egyáltalán nem unalmas. Ki kell próbálnod. Elég sok szót megtanulhatsz ingyen. De ha többet akarsz, elő kell fizetned (havi 2.800 Ft).

4. English Central

[iframe src=”http://access.englishcentral.com/access/jSyMujWijg81zcY0IEdJMIaRuEz9Hl-g/lady-gagas-favorite-youtube-video#!?utm_source=MyEnglishTeacherEU&utm_medium=Affiliate&utm_campaign=Blog” width=”338″ height=”260″]

Szintén az egyik legjobb program, ami ma létezik. Maga a Google támogatja.

Nem csak rengeteg új szót tanulhatsz, de azoknak a kiejtését is. Ráadásul (és ez az, ami az értékét adja), azokból a hírekből és interjúkból tanulsz, amik most történnek a világban. A ma eseményei. Kattints a képre és nézd meg a videót!

5. Improve English Vocabulary a Facebook-on

Az egyik legnépszerűbb és minőségibb facebook oldal ma az angol szavak tanulása terén. Magam is publikálok ott.

Ha intenzíven szeretnéd tanulni az angol szavakat, és emellett beszélgetni, kérdéseket feltenni van kedved, akkor ezt az oldalt is lájkold be és legyél aktív résztvevője.

 

→ Anyanyelvű angol tanárral van szükséged? Tanulj VIP Tanárral, VIP körülmények között. ←

ONE-TO-ONE SKYPE LESSONS WITH AN AMERICAN OR BRITISH ENGLISH TEACHER

Other schools teach you grammar rules
MyEnglishTeacher.eu helps you to become a confident English speaker

Szerző: Anastasia Koltai

Get Our Cool English Lessons For Free
  • Join over 10.000 subscribers
  • Get super materials and tips
  • Don’t waste your time