Angol Londonban: Hogyan és Hol Tanulj Angolul Londonban

Ha Londonba tervezel utazni rengeteg lehetőséged nyílik arra, hogy javíts az angol tudásodon. Nézzük mik a leghatékonyabb angol tanulási módszerek Londonban. Hova érdemes ellátogatnod? Kivel kell beszélned? És miért lesz szükséged a szociális készségeidre.

Angol Londonban: Hogyan és Hol Tanulj Angolul Londonban

1. Járd be Londont

Az első dolog, amit meg kell tenned az, megismerni a várost. Ülj fel egy buszra vagy egyszerűen menj végig az Oxford Street-en. Menj be boltokba, kávézókba és kezdj el beszélgetni bárkivel, aki elég pozitívnak látszik egy rövid beszélgetéshez. Kérdezz nagyon sokat és teszteld a hallásutáni értésedet.

Találsz sok ingyenes látnivalót is.

2. Kiállítások, színházak, mozi.

Ahogy sétálsz bele fogsz ütközni múzeumokba és színházakba. Feltétlenül menj be a National Gallery-ba. Nézd meg a kiállítást. Ha érdekesnek találsz valamit és többet szeretnél tudni róla, ne fogd vissza magad, olvasd el a kép vagy a tárgy melletti leírást.

Ezzel segítesz a olvasási értéseden.

Ugyanúgy a színházakkal. London a színházairól híres. Nem véletlenül. Bármit nézel is meg, nem fogsz csalódni. Évezd az előadást. Sikerélményben lesz részed, mert érteni fogod az előadást.

3. Pubs, cafes

Ha túl vagy a kultúrális élvezeteken. Itt az ideje, hogy beszélgető társat keres. Erre a legjobb helyek Londonban a különböző pubok és kávéházak. Az emberek ellazul járnak oda, tévézni és beszélgetni. Tökéletes hely egy könnyed beszélgetéshez.

Egyszerűen be kell menned egy pub-ba. Leülnöd. Majd a hozzád legközelebb üllőtől megkérdezni valamit, amiben mind a ketten érdekeltek vagytok. Pl.: melyik csapat áll nyerésre? Mit lehet itt inni? Mi lesz ma műsor? (sok pub-nak saját műsora van, például karaoke).

4. English school in London

Persze, a legegyszerűbb módja megtanulni angolul, bejárni egy nyelviskolába. Londonban minden sarkon találsz nyelviskolát és egyik sem tartozik az olcsó kategóriába. Ezért érdemes egy jó nyelviskolát választanod.

A tanár és a jó társaság sokat fog segíteni neked az angolod gyors fejlődésében.

Online is sokat tanulhast, de ha párosítod ezt londoni élményekkel, akkor biztos sikered lesz.

Te hol és hogyan tanultál angolul Lndonban? Mit javasolsz másoknak?

Mi jön most?

Tanulj angolul Skype-on keresztül anyanyelvi angol tanárral. Akár még ma megtarthatod az első órát. Nézd meg a részleteket!

Kép a Pinterest-től

ONE-TO-ONE SKYPE LESSONS WITH AN AMERICAN OR BRITISH ENGLISH TEACHER

Other schools teach you grammar rules
MyEnglishTeacher.eu helps you to become a confident English speaker

Szerző: Anastasia Koltai

Get Our Cool English Lessons For Free
  • Join over 10.000 subscribers
  • Get super materials and tips
  • Don’t waste your time