Angol Játékok. 10 Nem Rossz Angol Játék Online és Mobil Telefonodra

Nincs annál nagyobb motiváció, mint, amikor játszva tanuljuk az angol nyelvet, angol játékok segítségével. Észre sem vesszük, hogy egyre több tudásra teszünk szert. Ráadásul, mivel játék közben folyamatosan gyakorolod az angolt és nem az elméletet magolod, ezért benned marad a megszerzett tudás örökké.

Ugye te is szeretnél emlékezni a 2 héttel ezelőtt tanult angol szavakra? Vagy a nyelvtanra, aminek 1 évvel ezelőtt ültél neki?

Én IGEN. Ezért leteszteltem a piacon létező angol tanulós játékokat és most már te is játszhatsz velük. Az én angolom sokat javult. :)

1. Ruzzle

Ruzzle Esl game

Ruzzle a már jól bevált szókirakó játék. Nagyon interaktív, kell majd gondolkodnod rendesen, ugyanakkor rengeteg új angol szót fogsz megtanulni.

A játék egyedisége a közösség és barátaid erejében rejlik. Össze van kötve a facebook-kal és twitterrel, ezért bármikor bevonhatod az ismerőseidet.

A játék csak mobil változatban létezik. Megtalálod az App Store-ban vagy a Google Play-en.

2. Babbel

Tesztelésem során belebotlottam több jól kinéző játékba, amely nem működött jól vagy rendkívül lassan.

A Babbel-ről ez nem mondható el. Egy szuper egyszerű és, ezért is nagyon élvezhető játék. Csak úgy kattintgatsz magadtól, visz a lendület és közben új szavakat tanulsz, érdekes mondatokkal találkozol.

3. Free Rice

A free rice egy nagyon izgalmas angol szótanuló játék. Az abszolút különlegessége, hogy minden egyes helyes válasszal 10 szem rizst adományozol a szegény országokban élőknek. Ez nem csak egy játék, ám!

Erről bővebben a World Food Program oldalán olvashatsz.

4. Brain Pop 

BrainPOP ESL - Fill In The Blank gameA Brain Pop már rég óta a piacon van. Nagyon érdekesnek és hasznosnak találtam néhány játékukat.

5. Games to Learn English 

A games to Learn English -en több játék között választhatsz. Pl. a Hangman, Compare vagy Falling Clouds.

6. ESL Games+

Egy egész játék gyűjtemény vár itt rád. A weboldal nagyon közkedvelt, hiszen a játékok már megjelentek mobil változatban is. Letőltehőek mobilra és táblagépre.

Nem csak online játékok, de kinyomtatható pdf-ek és szintén kinyomtatható társasjátékokat találsz itt. Természetesen, mindez azért, hogy javuljon az angol tudásod.

7. Supiki

Supiki - MyEnglishTeacher.euA Supiki egy tökéletes angol játék a beszéded fejlesztésére. A játék minősége egyszerűen fantasztikus. A játék lényege, hogy géphez kell beszélned és ő vissza beszél.

A játék egyelőre csak az App Store-ban elérhető és ingyen kipróbálható.

8. Games by British Council

Én nagyon szeretem a British Council nagyon jó minőségű játékait, amelyek főleg a szókincsed fejlesztésére összpontosítanak.

9. Apps by British Council

Ha, pedig mobilodod szeretnél játszani és gyakorolni az angolt, akkor ezt az app gyűjeteményt érdekesnek fogok találni. És, ha többet akarsz tudni a játékaikról, akkor érdemes követned Neil a Twitter-en.

Ismersz más játékokat? Ne fogd vissza magad. Oszd meg velünk!

ONE-TO-ONE SKYPE LESSONS WITH AN AMERICAN OR BRITISH ENGLISH TEACHER

Other schools teach you grammar rules
MyEnglishTeacher.eu helps you to become a confident English speaker

Szerző: Anastasia Koltai

Get Our Cool English Lessons For Free
  • Join over 10.000 subscribers
  • Get super materials and tips
  • Don’t waste your time