4 Jól Ismert Weboldal Az Üzleti Angol Fejlesztésére

1. Business English Site

Ha szeretsz egyedül tanulni ez egy nagyon jó honlap a számodra. Találsz itt szókincsbővítő feladatokat (orvosi szakkifejezéseket, IT-vel vagy marketinggel kapcsolatos szavakat). A honlap átlátható és felhasználóbarát. Gyorsan és könnyen tudsz a különböző feladatok közül válogatni legyen az olvasás, hallás utáni értés gyakorlásra vagy nyelvtani teszt.

2. BBC Learning English

A BBC neve egyet jelent a minőséggel, nincs ez máshogy a nyelvtanulásra kifejlesztett oldalukkal sem. Ha még nem vagy egy BBC sorozat rajongója (ami szintén kiváló alkalom a nyelvgyakorlásra), akkor itt az ideje, hogy egy pillantást vess az oldalra.

Az üzleti angol feladatok mellett rövid leckék mutatják be London mindennapi életét. És vannak 6perces nyelvleckék, amik a napi hírekre reflektálnak. Találsz itt még kvíz játékokat, tanulhatsz szlenget, vagy kaphatsz kiejtéssel kapcsolatos tippeket.

3. Breaking News English

Az oldal a világ minden tájáról származó érdekes hírt gyűjt össze egy csokorba. A szövegekkel kapcsolatos feladatok nagyon hasznosak. Vannak online feladatok szókincsfejlesztésre és mondatalkotásra. Találsz szövegértési és hallás utáni értést ellenőrző feladatokat is. Mindössze annyit kell tenned, hogy keresel olyan feladatsort, ami gazdasági vagy üzleti híreket dolgoz fel.

4. Business English Pod

Ha szereted a kütyüket ez a te oldalad. A szolgáltatások igénybevételéhez tagsági díjat kell fizetni, viszont van egyhetes ingyenes próbalehetőség. A podcast lista nagyon hosszú: tárgyalások, meetingek, prezentációk, kommunikáció és így tovább. Használhatod az üzleti angol e-könyveiket, melyek tartalmazzák a heti egy mp3 leckét, de nézhetsz online szókincsfejlesztő órákat is.

Tudsz alkalmazásokat vagy egyéb oldalakat ajánlani? Szerinted nehezebb az üzleti angol mint az általános angol?

ONE-TO-ONE SKYPE LESSONS WITH AN AMERICAN OR BRITISH ENGLISH TEACHER

Other schools teach you grammar rules
MyEnglishTeacher.eu helps you to become a confident English speaker

Szerző: Anastasia Koltai

Get Our Cool English Lessons For Free
  • Join over 10.000 subscribers
  • Get super materials and tips
  • Don’t waste your time